hypotheek offerte vergelijking


Hypotheekvorm: Spaarhypotheken zijn veel gevraagd

04.11.2008 - Sinds de kredietcrisis is er een serieuze belangstelling voor spaarhypotheken. Deze belangstelling is ten koste van de belegggingshypotheek, opzich klinkt dit logisch natuurlijk. Maar de consument wil meer zekerheid en houd niet van risico's.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiële verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 

Dit blijkt uit de meest recente productiecijfers van de levensverzekeraars. Het Verbond van Verzekeraars meldt dit op basis van cijfers van het Centrum voor Verzekeringsstatistiek. Ruim 57 procent van alle nieuw afgesloten hypotheken betreft een spaarhypotheek. De laatste vijf jaar is het aantal spaarhypotheken niet zo hoog geweest.

Eerder werd al door het ANP gemeld dat in 2005 nog ongeveer de helft van de mensen die een hypotheek offerte afsloot, voor een rentevastperiode van vijf jaar koos. Sinds de kredietcrisis is uitgebroken kiest 75 procent voor een hypotheek met een looptijd van tien jaar of langer.


Tip: Belangrijk om te weten nog over een spaarhypotheek: Bij deze hypotheekvorm betekent een lage rente dat je in de beginperiode relatief veel moet sparen: je ontvangt immers weinig rente.

Auteur: Redactie Hypotheek-Weetjes.nl
De copyright van dit nieuwsbericht ligt bij Hypotheek Weetjes.nl.
Ook uw bericht op deze site? Klik hier
Tags: beleggingshypotheek, hypotheek, hypotheken, kredietcrisis, spaarhypotheek
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciële of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 6388
Er zijn 5 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Woonboten onverkoopbaar door hypotheekregels

Wonen op een woonboot, zou het niet geweldig zijn? Dat vrije gevoel van wonen op het water... Maar die woonboot kan ook een soort gevangenis blijken, als deze onverkoopbaar blijkt.

Lees verder

Financiering te laat: wie is aansprakelijk?

Het rondmaken van een hypotheek lijkt soms eenvoudig, maar er zitten toch een hoop haken en ogen aan. Wat als de financiering achter één van die haken blijft steken? Wie draait er op voor de schade?

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |