hypotheek offerte vergelijking


Rabobank en De Hypotheker hebben grootste consumentenvertrouwen

13.01.2009 - Adviesketen De Hypotheker en Rabobank hebben het hoogste consumentenvertrouwen als het gaat om het bieden van een lage rente en betrouwbaarheid. Dit komt naar voren uit het onderzoek Hypotheekdistributie van Blauw Research onder recente en potentiŽle hypotheeksluiters.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiŽle verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 

Betrouwbaarheid is al jaren een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een hypotheekorganisatie en lijkt in deze onrustige financiële tijden alleen maar belangrijker te worden, meldt Blauw Research. `Ook aspecten die samenhangen met de transparantie van de hypotheekadviseur krijgen veel belang toegekend.` Op merkniveau is het met name De Hypotheker die in 2008 een beduidend hogere score kreeg. Niet alleen is de naamsbekendheid vergroot, ook wordt de keten vaker overwogen voor een adviesgesprek. `Samen met de Rabobank onderscheidt De Hypotheker zich door een bovengemiddelde waardering en bekendheid. Deze twee organisaties voeren mede hierdoor de markt aan.` Adviesketen Huis & Hypotheek scoort het hoogst op de eerste algemene indruk.

Verder blijkt dat de spaarhypotheek het laatste halfjaar aan vertrouwen gewonnen heeft. Deze hypotheekvorm wordt samen met de aflossingsvrije of combinatiehypotheek (bestaande uit een aflossingsvrij- en een spaardeel) het meest overwogen en afgesloten.

Auteur: Anton de Groot
De copyright van dit nieuwsbericht ligt bij Hypotheek Weetjes.nl.
Ook uw bericht op deze site? Klik hier
Tags: adviseurs, aflossingsvrije hypotheek, de hypotheker, Hypotheek Rabobank, hypotheekadviseurs, spaarhypotheek
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciŽle of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 11508
Er zijn 6 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Financiering te laat: wie is aansprakelijk?

Het rondmaken van een hypotheek lijkt soms eenvoudig, maar er zitten toch een hoop haken en ogen aan. Wat als de financiering achter één van die haken blijft steken? Wie draait er op voor de schade?

Lees verder

Koopsubsidie-mislopers hebben pech gehad

Wie dacht alsnog in aanmerking te komen voor Koopsubsidie, omdat hij behoort tot de 1353 aanvragers die achter het net visten toen het budget op was, komt van een koude kermis thuis.

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |