hypotheek offerte vergelijking


Rabobank denkt aan daling huizenprijzen met 5%

15.05.2009 - Rabobank spreekt de verwachting uit dat de huizenprijs dit jaar nog met vijf procent zal dalen. Dit heeft alles te maken met de huidige economiche ontwikkelingen en het ontbreken van het vertrouwen van de consument.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiële verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 

Een woordvoerder van de bank voorspelt dat het consumentenvertrouwen dit jaar nog verder onder druk zal komen te staan, waardoor mensen minder bereidt zijn om grote aankopen zoals een huis te doen, dit heeft als gevolg dat de huizenprijzen verder zullen dalen.
Gegevens over de prijs van huizen van NVM en het Kadaster zijn gebaseerd op de prijzen van de verkochte huizen, echter zegt dit niet alles de prijzen van de huizen die te koop staan.

Er is namelijk een tweedeling te herkennen in de groep verkopers. Zo is de ene groep genoodzaakt om het huis te moeten verkopen en kunnen ze een langere tijd om hun huis tegen een goede prijs te kunnen verkopen niet veroorloven. Daarnaast is er een groep die absoluut geen haast heeft met de verkoop van het huis en afwacht totdat het bedrag geboden wordt, wat zij in gedachten hebben. Doordat de laatste groep geen haast heeft met de verkoop, worden de prijzen in de markt nog wat langer hoog gehouden.

Auteur: Anton de Groot
De copyright van dit nieuwsbericht ligt bij Hypotheek Weetjes.nl.
Ook uw bericht op deze site? Klik hier
Tags: huiseigenaren, huizenmarkt, huizenprijs, Hypotheek Rabobank, Rabobank
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (1)

Zelf een reactie plaatsen? Klik hier

Door: Aardbewoner | Geplaatst op 15 mei 2009 om 12:43
Titel komt niet overeen met artikel. Titel zegt stijging, terwijl in artikel gesproken wordt over daling.Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciële of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 7111
Er zijn 5 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Woonboten onverkoopbaar door hypotheekregels

Wonen op een woonboot, zou het niet geweldig zijn? Dat vrije gevoel van wonen op het water... Maar die woonboot kan ook een soort gevangenis blijken, als deze onverkoopbaar blijkt.

Lees verder

Tipgeld hypotheken een probleem?

De SNS Bank wil graag nieuwe hypotheekklanten. Daarom hebben ze een Tipgeldregeling ingevoerd: als een ondernemer of vereniging een hypotheekklant aanbrengt bij de SNS, krijgt de tipgever een beloning van 0,5% van de hypotheeksom.

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |