hypotheek offerte vergelijking


Hypotheekrente omhoog en omlaag

08.06.2009 - We hebben weer een periode achter de rug waarin de hypotheekrente een aantal keer verlaagd werd. Dat lijkt nu weer even afgelopen: diverse geldverstrekkers hebben hun rente vorige week naar boven bijgesteld. Ondertussen kwamen anderen met een daling van de hypotheekrente.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiŽle verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 

De ontwikkeling van de hypotheekrente is altijd een interessant fenomeen. Er zijn van die periodes waarin de rente bij elke geldverstrekker dezelfde kant op beweegt. Een duidelijk verhaal, de rente stijgt of de rente daalt. Fascinerend zijn de tijden waarin dat niet zo eenduidig gaat.

De afgelopen week zagen we het weer. Diverse geldverstrekkers kondigden aan dat hun rente verhoogd werd. AEGON, Obvion, Woonfonds, SNS en eerder al de ING verhoogden hun rentetarieven.

Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciŽle of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 4058
Er zijn 0 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Extra aflossen zonder boete

Florius kwam gisteren met een primeur: vanaf 4 juni kun je daar de hypotheek extra aflossen zonder boete. Tenminste, als het geld uit eigen middelen komt.

Lees verder

Hoe heet is de annuÔteitensoep?

Een heftige politieke week ligt achter ons. Eerst het opstappen van Wilders uit het bezuinigingsoverleg - en de daardoor veroorzaakte val van het kabinet. En op donderdag de halleluja-stemming door het Kunduz-akkoord. Ook halleluja voor de huizenkoper?

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |