hypotheek offerte vergelijking


Betaling hypotheekrente kan uitgesteld worden met ING

07.07.2009 - Als gevolg van de kredietcrisis zit de woningmarkt bijna geheel op slot dit opgeteld bij de toenemende werkloosheid onder huiseigenaren was het startsein voor ING om maatregelen te treffen.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiële verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 

ING komt met een oplossing voor huiseigenaren die tijdelijk werkloos zijn en hierdoor niet kunnen voldoen aan de betalingsverplichtingen van de hypotheek.De ING bank schiet ze te hulp door de mogelijkheid te bieden om de betaling van de hypotheekrente uit te stellen waardoor de maandlasten verder verlaagd worden. Deze regeling is bedoelt voor mensen met een hypotheek zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG) die ernstig te lijden hebben onder de gevolgen van de kredietcrisis.

Natuurlijk is deze regeling niet voor iedereen weggelegd en moet de desbetreffende huizenbezitter aantonen dat hij over onvoldoende financiele buffers beschikt. Tevens moet er wel uitzicht zijn op een nieuwe baan hiervoor geeft de bank een termijn van een jaar af.
Ook biedt de ING bank hulp aan huizenbezitters met dubbele woonlasten die ze onder strikte voorwaarden de mogelijkheid willen bieden om de woning tijdelijk te verhuren.

Auteur: Redactie Hypotheek-Weetjes.nl
De copyright van dit nieuwsbericht ligt bij Hypotheek Weetjes.nl.
Ook uw bericht op deze site? Klik hier
Tags: hypotheek, hypotheekrente, hypotheekrenteaftrek, hypotheekrentetarieven, ing bank, nationale hypotheek garantie (NHG)
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (2)

Zelf een reactie plaatsen? Klik hier

Door: Hommes | Geplaatst op 23 juli 2009 om 15:24
PAS OP ! De ING zal u registreren als wanbetaler bij het BKR. Mij is dat bij de ING overkomen toen ik 6 jaar geleden 3 maanden uitstel vroeg en kreeg. Ik ben mijn verplichtingen strak nagekomen bij de ING. 3 jaar later ontdekte ik bij toeval dat ze de uitstel van betaling hadden laten geregistreerd bij het BKR als code A wanbetaler. U zal 5 jaren vast zitten aan de registratie wordt vermeerderd met het aantal maanden/jaren die u als uitstel heeft gebruikt. Advies is NIET doen , of bij de ING weg gaan indien mogelijk.

J.HommesDoor: fjbrilman | Geplaatst op 18 november 2009 om 15:23
waarom proberen ze niet hum eigen mensen te helpen ? het lijkt er op dat ze proberen klanten te winnen maar voor eigen mensen die een Hyphotheek heben kunen dit vergeten , ik zelf was 14 dagen te laat wegens onstandigheden in het buiten land , en dat ik werkloos werd , werd meteen op de hoogte gebracht na 14 dagen te laat dat ze een BKR regestratie doen als ik op tijd betaal,geen begrip voor vaste klanten van wegen de omstandigheden en de kredietcrisis die er heerst hulp vergeet het maar draait allemaal om geld en niet om service zoals vroegerZelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciële of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 8536
Er zijn 6 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Woonboten onverkoopbaar door hypotheekregels

Wonen op een woonboot, zou het niet geweldig zijn? Dat vrije gevoel van wonen op het water... Maar die woonboot kan ook een soort gevangenis blijken, als deze onverkoopbaar blijkt.

Lees verder

Die schimmige variabele hypotheekrente

Bij een variabele hypotheekrente zou je denken dat het systeem wel duidelijk is: de rente kan elke maand veranderen, in lijn met de ontwikkeling van de algemene rentestand. Maar dat is lang niet altijd het geval.

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |