hypotheek offerte vergelijking


Het regent klachten over goedkope hypotheken van DSB Bank

05.08.2009 - De storm rondom de DSB Bank is nog niet gaan liggen zo blijkt ook weer uit het feit dat de Financiele Ombudsman opvallend veel klachten binnenkrijgt over DSB Bank. Wel geeft de ombudsman aan dat slechts 50% van deze klachten volledig gegrond is, maar dat alle signalen wel degelijk serieus worden genomen.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiële verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 

In de meeste gevallen gaat het om hypotheken die naderhand nadelig blijken uit te vallen voor de consument. Hierbij kan worden vastgeteld dat het niet de bedoeling kan zijn geweest van de klant om met een dergelijke hypotheek akkoord te gaan.

Veel kritiek dus op de wijze dat DSB hun klanten goedkope hypotheken voorschoteld. Inmiddels hebben zogenoemde gedupeerden van DSB zich verenigd onder de naam DSB Ramp zij zeggen wel  te weten hoe de DSB in staat is om goedkope hypotheken te bieden. Dit komt volgens hen omdat men bij het afsluiten van een dergelijke goedkope hypotheek met lage rentes min of meer verplicht wordt gesteld om een dure overlijdensrisico- of arbeidsongeschiktsheidsverzekering af te sluiten. Hierdoor smelt als sneeuw voor de zon het rentevoordeel dat de klant eerst had volledig weg. De verzekering die men neemt wordt afgesloten bij een dochtermaatschappij van DSB Bank zodat men uiteindelijk hetzelfde of in sommige gevallen zelfs duurder uitkomt dan dat men een hypotheek met een hoger rentepercentage had gekozen.  Op deze manier financieert DSB Bank de goedkope hypotheken aldus DSB Ramp.

Volgens de DSB Bank zelf kunnen zij hun klanten een hypotheek met lage hypotheekrente bieden doordat ze niet over een duur netwerk van kantoren beschikt.

Wie er nu precies gelijk heeft, zal de tijd uitwijzen voorlopig wijzen de pijlers in de richting van DSB Ramp.

Auteur: Anton de Groot
De copyright van dit nieuwsbericht ligt bij Hypotheek Weetjes.nl.
Ook uw bericht op deze site? Klik hier
Tags: DSB Bank, hypotheek, hypotheekklachten, hypotheken, klachten
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (1)

Zelf een reactie plaatsen? Klik hier

Door: Peter R de Vries | Geplaatst op 08 augustus 2009 om 21:52
Dit moet tot de bodem worden onderzocht!!! Dirk je bent een Boef!!!

maarja, Zalm ook en de Graaf ging voor het zingen de kerk uit!!!Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciële of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 6131
Er zijn 5 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Woonboten onverkoopbaar door hypotheekregels

Wonen op een woonboot, zou het niet geweldig zijn? Dat vrije gevoel van wonen op het water... Maar die woonboot kan ook een soort gevangenis blijken, als deze onverkoopbaar blijkt.

Lees verder

Financiering te laat: wie is aansprakelijk?

Het rondmaken van een hypotheek lijkt soms eenvoudig, maar er zitten toch een hoop haken en ogen aan. Wat als de financiering achter één van die haken blijft steken? Wie draait er op voor de schade?

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |