hypotheek offerte vergelijking


Morgen demonstratie probleemhypotheken

03.09.2009 - Op vrijdag 4 september - morgen dus - is het zover: de door de Stichting Steunfonds Probleemhypotheken georganiseerde demonstratie bij het kantoor van DSB Bank in Wognum.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiële verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 

Wij hebben geen idee wat het gaat worden daar. Er zijn natuurlijk veel mensen die claimen gedupeerd te zijn door de hypotheekverstrekking van DSB Bank. Veel mensen die in de markt voor hypotheken rondlopen wisten allang dat DSB dingen deed die niet door de beugel konden, en hebben ook op allerlei manieren geprobeerd hier aandacht voor te vragen.

Uiteindelijk heeft Tros Radar de probleemsituaties van klanten met een veel te hoge hypotheek bij DSB Bank opgepakt en aangekaart. De AFM ging een onderzoek doen en de Ombudsman Financiële Dienstverlening constateerde dat er wel erg veel klachten waren over de hypotheken van DSB.

Er zijn inmiddels twee stichtingen die zich bezighouden met gedupeerden van de bank van Dirk Scheringa. De Stichting Steunfonds Probleemhypotheken en de Stichting Hypotheekleed van Pieter Lakeman en Bert Oude Middendorp.. Ook de Stichting Platform Aandelen Lease is trouwens betrokken bij de organisatie van de demonstratie.

Wij zijn benieuwd hoe serieus deze demonstratie zal zijn. Komen er veel mensen opdagen of is demonstreren met spandoeken niet de weg die gedupeerden welen bewandelen? Komen alleen DSB klanten, of ook aandelenlease-gedupeerden van andere banken, zoals gevraagd wordt? En wat doet Dirk als zijn hoofdkantoor omringd wordt door een grote horde boze mensen? We zullen het meemaken!

Auteur: Anneke Ranzato-Versloot
De copyright van dit nieuwsbericht ligt bij Hypotheek Weetjes.nl.
Ook uw bericht op deze site? Klik hier
Tags: AFM, demonstratie, DSB Bank, hypotheken, probleemhypotheken, tros radar
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (2)

Zelf een reactie plaatsen? Klik hier

Door: john | Geplaatst op 04 september 2009 om 13:30
Denken jullie nou echt dat dit het probleem in het corrupte monetair systeem oplost... NO WAY!Door: naresh | Geplaatst op 04 oktober 2009 om 22:41
Het werd tijd dat de dsb-bank benaderd is over het verstrekken van hypotheken. Er zijn best wel veel mensen gedupeerd en vast zitten met een te hoge lening.Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciële of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 6273
Er zijn 6 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Woonboten onverkoopbaar door hypotheekregels

Wonen op een woonboot, zou het niet geweldig zijn? Dat vrije gevoel van wonen op het water... Maar die woonboot kan ook een soort gevangenis blijken, als deze onverkoopbaar blijkt.

Lees verder

Had die DSB hypotheek eigenlijk niet gemogen?

Afgelopen dinsdag kwam Scheltema eindelijk met zijn rapport over de gang van zaken rondom de DSB Bank. Met als belangrijkste conclusie: DSB Bank had nooit een bankvergunning mogen krijgen.

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |