hypotheek offerte vergelijking


Intermediairs kiezen Obvion als aanbieder met beste dienstverlening

10.11.2009 - Obvion heeft vandaag de Performance Award gewonnen. Onderzoeksbureau Blauw Research reikt deze prijs in het Zalmhuis in Rotterdam voor het eerst dit jaar uit aan een financiële aanbieder met de beste dienstverlening. Het bureau heeft daartoe een onafhankelijk onderzoek verricht onder intermediairs. Naast Obvion waren Aegon en WestlandUtrecht genomineerd.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiële verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 

Volgens intermediairs heeft Obvion goed gescoord op een aantal punten, bijvoorbeeld op de flexibele acceptatie. Ook de snelle dienstverlening richting consument én intermediair is in positieve zin opgevallen. Andere tevredenheidsaspecten in het onderzoek van Blauw, een onderzoeksbureau dat tot de top 10 van Nederland behoort, zijn tevredenheid over het offerte- en acceptatieproces, de acceptanten, accountmanagers en de algemene informatievoorziening.

Kroon op werk

John Smulders,  directeur van Obvion: “We zijn trots dat Obvion gewonnen heeft. Begin dit jaar is Obvion namelijk een nieuwe weg ingeslagen met als doel de consument financieel onbezorgd te laten wonen. Door middel van betrouwbaar advies, helderheid en ontzorgende dienstverlening willen we dit samen met intermediairs bewerkstelligen voor onze klanten.

Zo hebben we onlangs nog de Obvion BudgetPlanner geïntroduceerd. Deze service is bedoeld voor Obvion klanten met financiële problemen of voor wie een financiële probleemsituatie dreigt. Het winnen van deze prijs is voor ons een concreet bewijs dat we de juiste weg zijn ingeslagen. We blijven ons echter ook in de toekomst inzetten om de service naar consumenten én intermediairs blijvend te verbeteren. Kortom: deze award is een kroon op ons werk!”
 

Auteur: Redactie Hypotheek-Weetjes.nl
De copyright van dit nieuwsbericht ligt bij Hypotheek Weetjes.nl.
Ook uw bericht op deze site? Klik hier
Tags: hypotheek, hypotheekadviseurs, hypotheekverstrekkers, hypotheken, obvion
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciële of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 5876
Er zijn 5 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Woonboten onverkoopbaar door hypotheekregels

Wonen op een woonboot, zou het niet geweldig zijn? Dat vrije gevoel van wonen op het water... Maar die woonboot kan ook een soort gevangenis blijken, als deze onverkoopbaar blijkt.

Lees verder

Die schimmige variabele hypotheekrente

Bij een variabele hypotheekrente zou je denken dat het systeem wel duidelijk is: de rente kan elke maand veranderen, in lijn met de ontwikkeling van de algemene rentestand. Maar dat is lang niet altijd het geval.

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |