hypotheek offerte vergelijking


Obvion biedt hypotheek die meebeweegt met veranderingen in het leven

12.02.2010 - Obvion wil consumenten er bewust van maken dat een hypotheek berekend moet zijn op positieve en negatieve veranderingen die bij het leven horen: voor het eerst samenwonen, gezinsuitbreiding, pensioen, maar ook echtscheiding en werkeloosheid. Daarom lanceert de hypotheekverstrekker per 15 februari de campagne 'Obvion, de hypotheek voor al je levens'.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiële verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 

Obvion wil de consument anders laten kijken naar het afsluiten van een hypotheek. Een hypotheek schaf je immers niet aan voor de korte termijn, maar is een investering die je doet voor een groot deel van je leven. En gedurende je leven verandert er nogal eens wat. Daarom is het van belang bij het afsluiten van een hypotheek niet naar de scherpste prijs op dat moment te kijken. Want goedkoop is vaak duurkoop, getuige de hypotheekcrisis. In plaats daarvan zou de consument, samen met de tussenpersoon en hypotheekverstrekker, bij voorbaat moeten nadenken over zijn toekomstplannen: komt er gezinsuitbreiding; nemen inkomsten toe of juist af; ligt er een verbouwing in het verschiet; hoe is het pensioen geregeld; en wat als er onverhoopt iets gebeurt met je partner of jezelf?


Rekening houden met de toekomst
Allemaal relevante vragen die Obvion graag besproken ziet in het adviesgesprek tussen de tussenpersoon en de klant, voordat er een hypotheek wordt afgesloten. De antwoorden op deze vragen zijn namelijk bepalend voor het afsluiten van de hypotheek in termen van looptijd, vaste of variabele rente of bijvoorbeeld het inbouwen van financiële ruimte voor een toekomstige verbouwing. Uiteindelijk is het doel dat de klant en zijn adviseur samen tot een hypotheek komen die zo goed mogelijk inspeelt op wat de toekomst gaat brengen. Dat verklaart ook de boodschap ‘de hypotheek voor al je levens’. Daarnaast wil de hypotheekverstrekker haar klant gedurende het doormaken van de verschillende fases in zijn leven blijven bijstaan. Door een financiering te bieden die zogezegd ‘mee kan bewegen’ met de veranderingen die zich aandienen. Met als doel de klant financieel onbezorgd te laten wonen gedurende de looptijd van zijn hypotheek. Dit kan door het bieden van veel flexibiliteit in zowel hypotheekvorm als renteperiodes. Maar ook met services zoals de BudgetPlanner die uitkomst kan bieden als het de klant even tegenzit.
De campagne van Obvion is te zien op TV (sponsoring van de RTL-4 klok), te horen op vier radiostations (Q-music, Radio 538, 3FM en Radio2) en is ook volop online zichtbaar.
 

Auteur: Anton de Groot
De copyright van dit nieuwsbericht ligt bij Hypotheek Weetjes.nl.
Ook uw bericht op deze site? Klik hier
Tags: geld besparen, hypotheek, hypotheekmarkt, hypotheekvorm, hypotheken, obvion
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (1)

Zelf een reactie plaatsen? Klik hier

Door: r farmer | Geplaatst op 07 maart 2010 om 22:05
Uitstekend initiatief. Zelfs voorlichting over minder voordelige zaken kan goed zijn voor een organisatie. Een sprong vooruit voor Obvion!


www.hypotheek-spot.nlZelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciële of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 7027
Er zijn 6 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Woonboten onverkoopbaar door hypotheekregels

Wonen op een woonboot, zou het niet geweldig zijn? Dat vrije gevoel van wonen op het water... Maar die woonboot kan ook een soort gevangenis blijken, als deze onverkoopbaar blijkt.

Lees verder

Die schimmige variabele hypotheekrente

Bij een variabele hypotheekrente zou je denken dat het systeem wel duidelijk is: de rente kan elke maand veranderen, in lijn met de ontwikkeling van de algemene rentestand. Maar dat is lang niet altijd het geval.

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |