hypotheek offerte vergelijking


CDA belooft om niet aan de hypotheekrenteaftrek te komen

29.03.2010 - Als huizenbezitter heb je niks te vrezen bij partijen zoals VVD, PVV en CDA. Zij zijn stuk voor stuk tegen afschaffing van de hypotheekrenteaftrek.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiële verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 

Dit in tegenstelling tot de linkse partijen waarbij GroenLinks onder het bewind van Femke Halsema gaat voor totale afschaffing van de hypotheekrenteaftrek. D66 en SP gaan beide voor het beperken van de aftrek, maar de ChristenUnie gaat voor afschaffing van de aflossingsvrije hypotheek.

CDA maakt vandaag haar partijprogramma bekend waarin ook hun standpunt ten opzichte van de hypotheekrenteaftrek gepresenteerd zal worden. CDA vindt het stopzetten van de hypotheekrenteaftrek een slechte maatregel voor de totale woningmarkt en geeft aan dat de  huizenbezitters niet moeten worden opgezadeld met een verdere verzwaring van de lasten.

VVD, CDA en PVV lijken het dus eens te zijn over deze regeling, maar is dit ook echt zo? De VVD haalt namelijk flink uit naar het CDA vanwege hun standpunt over hypotheekrenteaftrek. Dit omdat het CDA eerder dit jaar aangaf wel aan de hypotheekrenteaftrek te gaan tornen, en nu blijven ze er ineens vanaf. Tevens zet VVD zijn vraagtekens bij het standpunt van het CDA, er moet immers wel bezuinigd gaan worden. Maar liefst 29 miljard euro moet er bezuinigd gaan worden om de overheidfinanciën weer gezond te maken. Om deze reden is het vanwege de miljardensteun aan het buitenland door CDA dan hoogstwaarschijnlijk niet mogelijk om de hypotheekrenteaftrek ongemoeid te kunnen laten volgens VVD. 

Auteur: Redactie Hypotheek-Weetjes.nl
De copyright van dit nieuwsbericht ligt bij Hypotheek Weetjes.nl.
Ook uw bericht op deze site? Klik hier
Tags: aflossingsvrije hypotheek, CDA, Femke Halsema, Groen Links, hypotheekrente, hypotheekrenteaftrek, partijprogramma, VVD
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciële of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 5049
Er zijn 8 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Die schimmige variabele hypotheekrente

Bij een variabele hypotheekrente zou je denken dat het systeem wel duidelijk is: de rente kan elke maand veranderen, in lijn met de ontwikkeling van de algemene rentestand. Maar dat is lang niet altijd het geval.

Lees verder

Hypotheekregels afhankelijk van kabinetsformatie

Een tijdje geleden presenteerde de AFM een voorstel voor nieuwe regels rondom de hypotheekverstrekking. Het was aan Jan Kees de Jager om daar iets mee te doen. Toen werd het stil.

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |