hypotheek offerte vergelijking


Aegon verlaagd hypotheekrente automatisch

10.12.2010 - Aegon heeft aangekondigd de hypotheekrente voor bestaande klanten automatisch te gaan verlagen als de waarde van de woning zodanig is gestegen dat de hypotheek in een andere risicocategorie valt met een lager rentepercentage. De renteverlaging geldt niet voor hypotheken die vallen onder de nationale hypotheekgarantie.

Indicatie van uw maximale hypotheek.
Bruto jaarinkomen: *  
Bruto jaarinkomen partner:  
Jaarlijkse financiŽle verplichtingen:  
 
Indicatie van uw hypotheek maandlasten
Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
Maak een hypotheek vergelijking
Hypotheekbedrag: *  
Gezamelijk bruto jaarinkomen:  
 
Aegon hanteert renteopslagen voor hypotheken tussen de 75% en 90% van de executiewaarde en voor hypotheken tot 125% van de executiewaarde. Het vervallen van deze renteopslag levert de klant een voordeel van 0,1% op.
 
Aegon zegt in een reactie: "Wij hebben de rente altijd al aangepast voor klanten die zelf een verzoek deden aan de hand van een recente WOZ-beschikking of taxatie. Vanaf heden doen wij dit proactief voor onze klanten."
 
Aegon geeft aan dat er nu al meer tevreden klanten zijn, doordat de hypotheek standaard wordt verlengd op basis van de actuele woningwaarde en rente. "Nu gaan we een stap verder en verlagen we de rente van een hypotheek automatisch als na modelmatig taxeren blijkt dat het huis minimaal 10% in waarde is gestegen en een eventuele renteopslag kan komen te vervallen." De taxatiekosten zijn voor rekening van Aegon, die nu voor het eerst zo'n taxatie heeft toegepast op de volledige portefeuille.
Auteur: Redactie Hypotheek-Weetjes.nl
De copyright van dit nieuwsbericht ligt bij Hypotheek Weetjes.nl.
Ook uw bericht op deze site? Klik hier
Gevonden met de volgende zoekwoorden:

Reacties (0)

Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciŽle of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*
 

Print deze hypotheek pagina.


Info over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 5874
Er zijn 0 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.

Extra aflossen zonder boete

Florius kwam gisteren met een primeur: vanaf 4 juni kun je daar de hypotheek extra aflossen zonder boete. Tenminste, als het geld uit eigen middelen komt.

Lees verder

Hoe heet is de annuÔteitensoep?

Een heftige politieke week ligt achter ons. Eerst het opstappen van Wilders uit het bezuinigingsoverleg - en de daardoor veroorzaakte val van het kabinet. En op donderdag de halleluja-stemming door het Kunduz-akkoord. Ook halleluja voor de huizenkoper?

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |