Hypotheek maandlasten berekenen - Online maandlasten berekening.

Uitleg: Bereken de hypotheek maandlasten op de juiste wijze. Het is belangrijk om te weten wat een bepaalde hypotheek u per maand gaat kosten.

hypotheek offerte vergelijking


Hypotheek maandlasten

Hieronder kunt u uw hypotheek maandlasten berekenen. Dit moet u weten, zodat u een indicatie kunt krijgen wat de hoogte van uw hypotheek zal zijn. Dit bedrag vertelt u wat uw kosten elke maand of per jaar zijn. Zijn uw maandlasten te hoog dan is het niet handig om een hypotheek aan te vragen, of in ieder geval niet te veel hypotheek aan te vragen, dan worden uw maandelijkste lasten te hoog en loopt u een verhoogd risico. Dus bereken nu snel uw maandlasten.

Hypotheek maandlasten berekenen

Vul onderstaande velden in om een indicatie te berekenen voor uw maandlasten berekening.

Hypotheekbedrag: *  
Rentepercentage:  
Looptijd:  
 
     
De bruto maandlasten van uw hypotheek zijn per maand:

Uitleg maandlasten berekening

Op basis van het door u opgegeven hypotheekbedrag, rentepercentage en looptijd is bovenstaande maandlasten berekening tot stand gekomen. U dient er wel rekening mee te houden dat de onderstaande maandlasten slechts een indicatie zijn, voor een nauwkeurige bepaling van de maandlasten kunt u een vrijblijvende vergelijking aanvragen. Wanneer u de hoogte van uw maximale hypotheekbedrag wilt weten, ga dan op de volgende pagina uw hypotheek berekenen.Laatste nieuws omtrent hypotheek maandlasten

Meer achterstanden bij failliete banken

23.12.2010 - Als je een hypotheek hebt lopen bij een bank die inmiddels failliet verklaard is, moet je nog steeds gewoon netjes je maandlasten betalen. Dat lijkt niet iedereen ook werkelijk te doen.

Rentemiddeling kan helpen

07.09.2010 - De hypotheekrente is eigenlijk al jaren erg laag. Okay, er is een opleving geweest - maar relatief bekeken was ook toen het niveau van de rente nog steeds laag. De jaren met lage rente verstrijken en aan die maandlasten raak je gewend. Maar wat bij een stijging?

Laatste maandlasten nieuws

Extra aflossen zonder boete

Florius kwam gisteren met een primeur: vanaf 4 juni kun je daar de hypotheek extra aflossen zonder boete. Tenminste, als het geld uit eigen middelen komt.

Lees verder

Hoe heet is de annu´teitensoep?

Een heftige politieke week ligt achter ons. Eerst het opstappen van Wilders uit het bezuinigingsoverleg - en de daardoor veroorzaakte val van het kabinet. En op donderdag de halleluja-stemming door het Kunduz-akkoord. Ook halleluja voor de huizenkoper?

Lees verderCopyright © Hypotheek-weetjes.nl 2004-2012

Links |  Disclaimer |  Privacy |  Contact |  Hypotheek  |  Sitemap  |  RSS hypotheek nieuws |